Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam. mam pytanie bardzo mnie dręczące więc proszę o pomoc. Założyłem działalonośc gospodarcza w październiku. Moje plany niestety nie wyszły więc póki co niczym się jeszcze nie zajmuje, ale działalności nie zawieszam ponieważ i tak planuję się czymś zająć. Mam konto firmowe, przez które wykonuję bardzo częste przelewy, wiele na wyższą kwotę z tym że to nie jest nic związanego z firma. I pytanie czy mogę mieć przez to jakieś nieprzyjemności lub ewentualne problemy z urzędem skarbowym? I czy w ogóle można wykonywać przelewy prywatne na koncie firmowym? Bardzo proszę o odpowiedz i z góry dzięki. Pozdrawiam.