Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
upraszczasz bardziej niż ja i oszukujesz kłamiesz wręcz pisząc takie bzdety... 1. plajwej nie zmieniałby umowy na jego zdaniem "inną - lepsza" która odcinałaby kupony tak długo jak gra będzie w ruchu - po mojewmu widzi zysk wiekszy niz to co podpisał w 2023 roku 2. team17 wykłada 1/3 kapitalizacji obecnej Stonki aby mieć prawa do gry i udziały w zyskach - to nie jest 4,4mln plajwaja tylko 10.5 mln zeta (po kursie 3,65 dolec) - raczej nie po to aby robic straty - goopi nie jest 3. oszacowałeś 10 doclwó czystego zysku z gry po opłatach w steamie i innych - daje to 286 450 kopii przy cenie 20 dolców czyli ok. 75 zeta - ja pesymistycznie zakładałem raczej 15 dolców zysku ale niech ci będzie Czyli juz nie 417 tysia kopii tylko 70% twojej oszacowanej ilości - doopka jestes nie matematyk bardziej troll zakłamany szukający okazji na zdobycie taniego papiera ;) 4. ty jeszcze nie wiesz ale idzie przełamanie - do miesiąca sytuacja na papierze ulegnie diametralnej zmianie ;) - ale to moja opinia - twoje bzdety straca na znaczeniu... Podsumowując - bzdecisz ptysiu swawolny zalecam umiar i ew. zazyj leki bo trujesz doopkem...