Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam wszystkich! Mieszkam na Podlasiu w dość sporym miasteczku (35 tys. mieszkańców). Dwa i pół roku temu prowadziłam tu kwiaciarnię. Niestety po roku poddałam się ( teraz wiem, że za szybko) i zwyczajnie ją zamknęłam. Później pracowałam w różnych kwiaciarniach w Białymstoku, bo myślałam że tak będzie lepiej. Przekonałam się jednak, że wolałabym znów poprowadzić własny biznes. Obecnie nie pracuję, jestem zarejestrowana w PUP i już wiem, że mam szansę dostać dofinansowanie z UE (spełniam wszystkie wymogi). Niestety muszę sporządzić biznes plan, a najzwyczajniej w świecie nie wiem jak go wykonać. Bardzo proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję.