Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-10-07 o godz. 14:00 ~Nowy napisał(a):
> Nie tym razem. Ekipa daszka z nim na czele już raczej ubrali w akcje kogo się dało i teraz kurs wraca do bazy. Jak zejdzie ponizej 1,20 to już nikt tego nie powstrzyma. Podbitki sa coraz rzadsze i z coraz niżnych pułapów. Następna podbitka będzie jak pójdzie info o notowaniach pod nowa nazwa i to będzie raczej ostatnia. Tak się składa ze Knf wzięła się za inwestycje Ragnara dlatego tak kurs spółek w których ma udziały leci w dol. Zaczęło się od fintechu a tam będzie gruba afera z tym co zrobiono. Kurs rosl mocno razem z obrotami na dwa dni przed espi że on kupił akcje akcje takze mozna sie tylko domyślać o co chodzi. Tej spółce tez juz inwestorzy nie ufają i boją się że też bez powodu mogą zawiesić. FF prawie 3 razy obrócone jak szły espi o kupnie przez Ragnar i jak udzielił pożyczki. Alez zaraz mi daszek nawstawia że pewnie wisze na fintechu i ze dzieciak i takie tam ale prawda jest taka że ja zawsze na klabie pisałem prawdę a on bajki pod które ubierał naiwnych w akcje .
Nowy podziwiam Twoją fantazję, bardziej niż rozum.
Udzielasz się mocno na forum Fintech, pewnie z troski o kasę ludzi.. ;;))
Skoro ubrałem ludzi na Klaba, to żeby "uwiarygodnić" Twój kolejny " przypał", zabiorę swój jeden z moich pakietów w karnecie z 8.30 i za 10 min przeniosę go o 10 gr wyżej, na 8.40... ;;)