~Prądozaur

Wszystko co opowiedział Drobny w poprzednich swoich obszernych postach to święta prawda i w pełni się z nim zgadzam i popieram i Ty sam Drobny zauważ skąd bierze się mój obecny ton i treść postów, gdy nawalam bezlitośnie w trolle... Sam pół roku wstecz zaczynałem krucjatę na tym forum merytorycznie i obszernie tłumaczyłem wszystko jak Ty teraz i dobrze, że Ci się chce, tyle że gdy będziesz próbował to robić nieustannie przez 6 miesięcy, szybko zauważysz, że Ty tworzysz rozważanie na 1000 słów a za chwilę Ci troll skrobie coś typu GRENEVIA jest do niczego, uciekajcie bo Słonko nie wzejdzie i musisz swój własny komunikat do ludzi uprościć, żeby śmiechem i kilkoma prostymi a prawdziwymi opartymi na faktach i wyliczeniach przekazać ciągle to samo podstawowe przesłanie, które wcześniej tłumaczyłeś obszernie... Ważne jest, żeby w akcjonariacie i na forum byli dlatego ludzie, którzy czytali na bieżąco mnie, BOLO czy Ciebie teraz i za kilka miesięcy ciągle, bo wtedy widzą i wiedzą co i jak tłumaczyłeś, nie zaś patrzą jak w przypadku trolli na niezwiązane z czymkolwiek jęki i to ostatnie kilka albo pojedynczy, bo na tych ludzi to szkoda słów, jeśli nie mają pojęcia o czymkolwiek i jakiejkolwiek wiedzy o GRENEVIA i samej sytuacji na naszym forum... Zatem pochwalam co robisz teraz, bo dokładnie to, co sam robiłem jeszcze z 3 miesiące wstecz, ale sam z czasem zobaczysz, że liczy się celne szybkie bicie w sedno, by pogruchotać ich trollojęki usiłujące straszyć naiwnych, których tu już zostało praktycznie zero w moim mniemaniu nie licząc pojedynczych spekuskoczków wchodzących i uciekających po kilku dniach jak sam wiesz, co im w głowie gra, bo to opowiedziałeś trafnie i trolle usiłują nakłonić wszysktkich do uciekania z akcji tanio i odkupowania od nich drożej, żeby ciągle się toczyła machina dorabiania na tym kołowrotku i przy okazji wmawianie wszystkim, że bieżący kurs jest katastrofą przed którą trzeba uciekać, gdy w rzeczywistości pół roku wstecz moim zdaniem GRENEVIA była warta co najmniej 5 PLN ze zbrojeniówką jest teraz co najmniej 7 PLN a za 2-3 lata będzie pewnie z 500 mln PLN zysku netto rocznie i przy ostrożnym mnożniku 10x to i 10 PLN będzie mało, no ale przecież widzisz co się dzieje i jak trolle Ci skrobną nagle, że GRENEVIA jak będzie miała wtedy z 3 mld PLN gotówki samej czyli z 5 PLN na akcję, to opowiedzą Ci że to wydmuszka i warta 50 groszuf i że zaraz upadnie... No i weź zawsze miesiącami rozważaj wszystko od nowa merytorycznie i w pełni... Musisz wypracować bezpośrednio bijące skróty, żeby skutecznie walczyć zupełnie jak w bezpośrednim boju walisz wroga prostym w japę bez baletu i finezyjnych ruchów... ciach i troll leży i musi skompromitowany zmienić nick bo wszyscy się na forum z niego już śmieją i olewają, a nie że oj i aj podyskutujmy... Mnie tu już ani jeden troll nie może ruszyć i wyśmiać mimo że próbowały nieskutecznie wiele razy, bo ludzie od pół roku czytają i wiedzą, że im kitu nie wciskam a podaję konkretne dane i wyliczenia oparte na sprawozdaniach finansowych GRENEVIA i obserwacji sposobu działania strony przeciwnej i tego co tu trolle robiły cały czas... Każdy robi co uważa za słuszne we własnej ocenie, ale gdy uznawali ludzie za rozsądne moje plumknie to nie oddali za 1,80 PLN akcji i dziś mają prawie 100% wyższą wycenę, a trolle wmawiały, że nie będzie więcej niż 2,12 PLN no i tyle w temacie, że nie będzie np. te 8 PLN, które rozsądnie sam postulujesz albo w końcu 10 PLN jak ja wieszczę za 2-3 lata jako realną wartość minimalną całej GRENEVIA... Kurs będzie rósł, bo rośnie GRENEVIA coraz mocniej i szybciej całym OZE i dojdzie zbrojeniówka, a ma zasilać ogromem gotówki całe TDJ więc dywidend chce najmocniej strona przeciwna i fundusze to wiedzą i mogą czekać jak każdy inwestor indywidualny rozumny i cierpliwy, a to tam jest pęd na jak najszybsze zabranie GRENEVIA z GPW i stąd te zabawy kursem i trolle na forum wmawiające armagiedon i całe to przedstawienie, które nieudolnie wmawia, że niby wróg może czekać i czekać, jak to właśnie tam najbardziej się spieszą i nie mogą znieść, że za 2,12 PLN się wszyscy z Allianz na czele nie wyprzedali pół roku wstecz już w wezwaniu dla frajerów... Pozdrawiam świadomych reguł prowadzenia wojny na polu walki i na forum, bo te są jednakowe i liczy się skuteczność, a tamci nie liczyli na to, że tu ktokolwiek stawi im tego typu opór co my wszyscy i każdy z osobny zaprezentowaliśmy i wytrwale robimy dalej :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.