Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam nadzieję, że wszystko co złe jest już w cenie… Szanse na wzrosty pokładam w uzyskaniu finansowania kredytowego, gdyby uzyskali w okolicy 100mln kredytu to byłaby szansa na mocne odbicie gdzieś w okolice wiosny czyli 9-10pln, -natomiast na zmiane trendu tmusieliby ogłosić nowy program za czyste powietrze, np dopłaty do magazynów energii, wtedy na tak zaoranym rynku gdzie Columbus jest monterskim hegemonem byłaby jazda w górę, Czas pokaże na ile moje prognozy się sprawdza, natomiast biorąc pod uwagę jak mocno bronią 7.00pln coś się szykuje, korzystając z okazji dobrałem i jestem dobrze obkupiony, oby było to co na pepco czy polimexie tam się nie myliłem :)