Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wiesiek, w jakiej perspektywie buahahaha. Pisales o strategii 2024-2025. Ta sie konczy, a kurs agonalny. W jakiej perspektywie? 2050? Czy ile? Buahahahah
W dalszym ciagu, wytrawny graczu nie odpowiedziales na ponizsze. Doczekamy sie odpowiedzi??
Masz jeszcze to lubrykancie, żebyś nie zapomniał, jakim jesteś wytrawnym graczem buahahahaha
"Spółka skazana na sukces" Buahahahahaha. wiesiek, to poniżej twoje. Wypowiesz się? buahahahaha
"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:
>0.8zł - moje obserwacje,
0.664zł - chciałeś żeby wstawić,
0.56zł - chciałeś żeby wstawić,
>0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł
Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić,
>0.4zł - moje obserwacje,
>0.36zł - moje obserwacje,
>0.35zł - moje obserwacje,
>0.3zł - moje obserwacje,
>0.27zł - moje obserwacje,
0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz,
0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Wyjaśnisz teraz wszystkim, gdzie tu zarabiasz, czy dalej bajki o tabletkach i zwisach?"