Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziękuję za pomoc, to jednak nie koniec. Wysłałam pismo do ZUS o popełnieniu błędu pisarskiego(w którym umieściłam wyjaśnienie, że wyrejestrowałam się w 2000 roku ze składek, a nie jak poinformowałam wcześniej, że w 2006), ale ZUS jeszcze nie odesłał mi odpowiedzi.Szukam przez cały czas prawnika -w tej kwestii- który mi pomoże ale nie mogę znaleść takiego. Jestem bezrobotna i mam z tym problem. Czytam na łamach internetu że Minister Zdrowia nie uznaje instytucji zawieszenia dzg i z tąd mam problem. Proszę o pomoc kogoś kto mógłby mi pomóc. -Jak mam udowaodnić w ZUS że nie prowadziłam dzg? -Czy jest jakiś złoty środek który może mi pomóc w udowodnieniu tej kwestii? -Czego mogę się spodziewać jeszcze od ZUS i jak się na to przygotować? Bardzo się tym martwię myślę, że wpadłam w depresję . Proszę i błagam o radę. cywka