Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie, mam dość nowe pomieszczenie gospodarcze (około 450 m2 pow.użyt.) lokalizacja to 30 km od Bydgoszczy i 1km od krajowej trasy nr 10. CO Z TYM ZROBIĆ??? Nie znam jeszcze struktury ekonomicznej tego regionu ale wiem, że przeważa tam handel. Może więc pójść w usługi? Jakaś produkcja? Może hodowla zwierzęca lub roslinna? Może warsztat? Rąk do pracy w mojej rodzinie nie brakuje więc.... Poradzcie proszę bo nie wiem od czego zacząć plany na swój biznes. Dzięki pozdrawiam. L.