Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
DO ADMINISTRATORA FORUM. Przed wysłaniem mojej powyższej wypowiedzi pojawił się komunikat: " Podczas wysyłania informacji do: Internet będzie istnieć możliwość, że inni zobaczą, co wysyłałeś. Czy czcesz kontynuować?" Proszę o odpowiedź na Forum: 1. Jacy INNI mogą zobaczyć, co wysyłałem? 2. Czy Forum przestało być anonimowe? 3. Czy w demokratycznym państwie istnieje kontrola wypowiedzi obywateli, które są omawianiem obowiązującego prawa? 4. Czy w Polsce bezinteresowna pomoc szukającym odpowiedzi na zagadnienia dotyczące zgodnego z prawem wykonywania działaności gospodarczej podlega kontroli i przez Kogo? 5. Kiedy skończą się problemy z korzystaniem z Forum i powróci ono do wcześniejszego, udoskonalonego kształtu jak zapewnił publicznie przedstawiciel Administratora Pan Andrzej Wachowski? Przesyłam pozdrowienia i proszę o odpowiedź.