Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobra piszecie ze ZUS moze naliczyc zalegle skladki. Ok. Piszecie ze naliczy tez procenty. Jak on oblicza takie procenty ? i czy mozna temu jako zapobiec, (wyrejestrowalem DG w ZUS na ZWPA i ZWUA na miesiac przed wyrejestrowanie DG z Urzedu Gminy) Jakie mi groza kwoty do zaplaty ? (nie mam zamiaru sie z nimi klucic i po sadach ganiac (tak ja Wy to robicie), kaza zaplacic to zaplace, na raty, albo poprosze o umorzenie)