~marsh

Ad. Marek428 Nie, to było odczytanie wyroku. Jak zaczęli mówić o art. 6, po prostu wyjąłem napisaną prośbę o uzasadnienie i wpisałem dzisiejszą datę. Cały czas czekałem, co powiedzą na art. 13 na który się ZUS w decyzji powołał, a tu nic. CISZA. Pismo już jest na dzienniku podawczym. A jak otrzymam to zamieszczę na swojej stronie i tu. Następnie zrobię tyle kopii, ile będzie potrzeba i roześlę gdzie tylko się da, by uzmysłowić wszystkim, że by wydać orzeczenie korzystne dla ZUS, ( ZUS powie, że korzystne także dla mnie, bo zaliczą mi to do okresów składkowych ), Sądy tego Państwa są w stanie pominąć i nie brać pod uwagę wszelkich istotnych i ważnych kwestii, na które powoła się odwołujący. Bo zapewne, przełknąłbym i byłem na to przygotowany psychicznie, że w jakiś tam sposób nie uznają mi tych wyrejestrowań na część miesiąca, ale, że nie odniosą się do pełnych miesięcy, karty podatkowej zgłoszonej w US, po orzeczeniu SN, braku narzędzia pracy uniemożliwiającego działalność o moim profilu, to już przeszło najśmielsze wyobrażenia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.