Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Realista Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Gossi napisała: > 1) Nie rozumiem dlaczego włożyłeś Realisto (...)tę moją wypowiedź > między moją rozmowę z ???, siejąc zamieszanie powodując > nieporozumienia ...Nie włożyłem tej Twojej wypowiedzi między > Twoją rozmowę z ??? (przepraszam, że odpowiadam takim cytatem, ale > nie bardzo wiem, o co chodzi w tym zdaniu), lecz w mojej polemice > z Pytajnikami zacytowałem ich wypowiedź, w której one z kolei > cytowały Twoją wcześniejszą wypowiedź (a Twojąwcześniejszą > wypowiedź musiałem w tym cytacie zamieścić, gdyż tworzyła > niezbędny kontekst). Trochę to skomplikowane:-) i może dlatego się > pogubiłaś:-) - tylko się nie obraź:-)... > 2) ...oj coś z tym Twoim realizmem nie najlepiej (...) zupełnie > jakbyś lekcję pobierał w zUSie. > ...tak, jak ja się nie obrażam. (#@&%!:) > Pozdrawiam Realista Po tym tekście, to już nie tylko wątpliwości, ale pewność mam, skąd pochodzą Twoje źródła. Gośka