Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
??? Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ad.Gość 2 > Wyroki zmieniające decyzje ZUS na korzyść > ubezpieczonych istnieją . Nie są one prawomocne, > bo ZUS składa apelacje wysuwając niedorzeczne > zarzuty typu: > dg chociaż nie była wykonywana - była wykonywana, > > przepisy nie przewidują możliwośći zawieszania > dg, > ktoś kto nie oczekiwał na zamówienia i nie > poszukiwał ich- był w gotowości do wykonywania dg, > > istnieje nakaz nieprzerwanego wykonywania dg > i inne podobne kwiatki!! > Z mojego rozeznania wynika, że ton w wiadomych > decyzjach zmienia się na łaskawszy [!], a i sądy > łagodnieją. No właśnie nie sa prawomocne, a zus sie odwoluje! Wiec wygralo pare osób w wyjatkowych sytuacjach nie majacych wplywu na pozostale sprawy.Na pocieche powiem tyle ze zus i mnie ulaskawil za 10 miesięcy 1999 roku i trzy miesiace w roku 2000 kiedy mialem wyrejestrowana firme- ulaskawil bo by przegral calosc sprawy, wiec wolal zrezygnowac z tych trzynastu miesiecy aby nie stracic pozostałych. Mialem bowiem dowody na to, ze dzialalnosci poprostu nie mialem gdzie wykonywac.W mojej poprzedniej wypowiedzi chodzilo mi o pospolite przypadki zawieszen w ktorych ludzie nie moga wygrac, bo cala polityke zusu w tej materii szlag by trafil. Pytanie na które dla mnie jest prosta odpowiedź brzmi; czy jest to polityka zusu?!