Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chcę się z wami czymś podzielić. Te sześćset kilkadziesiąt akcji, to moje po 2.77. Sprzedałem 32 sztuki i dodałem 100 sztuk i od razu panika. Chcę wam powiedzieć, że zabieg był planowany i oczekiwałem, że ktoś narobi w spodnie i... się nie pomyliłem. Chwilę po sprzedaży 32 sztuk i dodaniu 100 do oferty sprzedaży ktoś sypnął z grubej rury. Ja wiem, że dla Ciebie (jeśli to czytasz), był to ogromny stres, bo trafiłeś na pozycji sporo ale weź pod uwagę, że nie każdy patrzy na to w taki sposób. Dla mnie, to czysta zabawa i wręcz (przepraszam za określenie) parsknąłem śmiechem, widząc jak ktoś się posikał ze strachu.