~zyga

Słuchajcie ludzie z tego forum i z innych forów, słuchajcie pracownicy ZUS-ów, słuchajcie sędziowie, słuchajcie doradcy - wszyscy błądzicie. Zabrnęliście w swoim błądzeniu już tak daleko, że nie wiecie gdzie się znajdujecie, a czas płynie. To forum istnieje już ze dwa lata i żadnych efektów z tego błądzenia. Toczą się jakieś sprawy, ludzie przegrywają, odwołują się i nie mogą poradzić sobie z naiwną i prymitywną argumentacją ZUS-u. Szukacie argumentów, ale nie czytacie ustawy i nie potraficie wyciągać właściwych wniosków. Swoje teorie opieracie na błędnych teoriach doradców i biegłych, a ci swoje teorie opierają na teoriach innych doradców i tak powstało błędne koło, czego dowodem jest fakt, że nikt nie potrafi odpowiedzieć na bardzo proste pytanie zawarte w tytule tego wątku "Likwidacja czy zawieszenie". Czy ktoś w tym kraju odpowie na to pytanie? Mój post z 24.03 sygnalizował argumenty, jednak nikt nie podjął dyskusji, według mnie to błąd, ale jestem do usług.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.