Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do Ady.Przeczytałem Twoje wypowiedzi i całkowicie zgadzam się z nimi.Czekam na swoją pierwszą rozprawę w sądzie pracy i szukam pomocy osoby z Twoimi poglądami-niesty prawnicy z jakimi rozmawiałem nie byli zaintersowani.Zaprzestając czasowo wykonywania działalności wykomałem wszystko zgodnie ze wskazówkami pań pracujących w ZUSie i nawet nie przyszło mi do głowy że znalazłem się na polu minowym z opóżnionym zapłonem gdzie saperzy stracili kontakt z rzeczywistością.Jeżeli jesteś w stanie z zasugerować mi jakąś strategię to bardzo Cię proszę.