Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczywiście że to szambo, ale czy ja pisałem że jestem day traderem ? Mam pakiet długoterminowy, którym aktywnie zarządzam. Śledzę to co na wykresie. Mój kapitał pracuje, mam czas bo jestem na swoim biznesie więc co mi to. Pisze po prostu, że będzie w końcu korekta. Nikt nie wierzy. Teraz nawet świeczki na 1h układają się bardzo negatywnie. Tylko jak pisałem, to nie jest predykcja na długi termin. To układ jaki zwiastuje korektę od 1 postu jaki założyłem. Trend jest dalej wzrostowy. Kto chce coś z tym zrobić niech robi. Ja sprzedałem 10% co posiadam i czekam by w razie w niżej dokupić.