Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A jakie masz pojęcie o prowadzeniu firmy? Ja mam taki biznes plan. I mam zamiar go udostępnić w najbliższym czasie(3-5dni adres podam później). A dla wszystkich byłem wczoraj w UP i powiedziano mi, że handel w kiosku ruchu zalicza się do handlu obwoźnego i z racji togo nie należą się żadne dotacje. :( Więc taki biznes plan można zrobić dla siebie, a co jest ważne powinien on być dość dokładny aby nie splajtować za 2 miesiące. Ja trochę się nachodziłem i naszukałem w necie i rezultaty są takie, że: - Wiem gdzie, co i jak. - Wiem jakie są koszta rozpoczęcia - Oraz czego unikać. NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ TEJ OSOBY: „ludzie w co sie pchacie!!!!!!!!” , choć ma On rację. Pamiętać trzeba o pojęciu tzw. ”CHACZYKI”! Czytać dokładnie umowy np. ‘RUCH’ pozwala przejrzeć taką umowę przed podjęciem jakichkolwiek działań.