Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drodzy zaniepokojeni!!! Popłakałam się ze śmiechu czytając te pytania: 1.Czy jestem w KRD? 2.Czy ... jest w KRD? 3.Czy istnieje KRD? etc. Otóz ja jestem w KRD i wcześniej zostałam poinformowana listem ZWYKłYM, nie poleconym. Sami się tam nie odnajdziemy trza kody mieć lub hakera, ale zachęcam do prób... Sądzę też, że podawanie nazwisk z PESEL na tej stronie to gruba przesada. Może podyskutujmy nie o tym czy jestem?, czy jest?, czy istnieje?, ale o tym czy wszystkie instytucje mają do tych danych dostęp. Czy tylko banki albo inny temat bo te powtarzające się pytania odebrałam jako histerię narodową. Pozdrawiam, Beta.