Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ad.:"...Re: Likwidacja czy zawieszenie działalności Autor(ka): Thorunczyk (...) Wysłano: 18/01/2006 09:03...." Jestem bardzo zajęty.Nie jestem w stanie wyszukać w tym bardzo objętościowym forum kwestii Sądu (chyba SN)oświadczającego stronie opierającej swoje odwołanie na Poradniku i innych informacjach ZUS rzecz następującą ; "nie jest to obowiązującą wykładnią istniejącego prawa". Myślę, że na tej podstawie po przegraniu naszych spraw możemy jeszcze tutaj w kraju wystąpić z powództwem cywilnym.Tylko o co sie będziemy sądzić :o wszystko czy o odsetki? Właśnie chyba tego wątku sądzenia się z powództwa cywilnego w aspekcie wprowadzenia w błąd na tym forum nie przedstawiano....Pewne oszustwa ZUS jeszcze dodatkowe swego czasu wykryła Gossi... Dochodzimy do tego momentu, że już bez sklasyfikowania tego forum nie będziemy mogli korzystać z jego mądrości. Pozdrawiam Walter