~misiek 21

Witam po miesiecznej przerwie Przypomne , ze w grudniu odbyla sie moja sprawa przeciwko ZUS , na ktorej zlozylem wniosek o uniewaznienie DECYZJI ZUS powolujac sie na zlamanie szeregu konkretnych artykulow KPA jak rowniez kilku artykulow ustawy o SUS. W moim mniemaniu jezeli Decyzja zostala wydana z razacym naruszeniem prawa to powinna byc ona przez Sad uniewazniona Jednak Sad mnie delikatnie mowiac olal i powiedzial , ze to nie jest przedmiotem sprawy Napiszcie mi moi drodzy a co jest w takim wypadku przedmiotem sprawy , przeciez to ja zaskarzam przed Sadem Decyzje ZUS i Sad sadzi z mojego nadania , a nie w imieniu ZUS-u Czy ktos ma pomysl co z tym fantem zrobic !!??? A co do akcji prowadzonej przez red. J. Weissa , to chwala mu za to ,ale to co on robi to jest tzw. zabawa w kotka i myszke on swoje , a urzednicy wciskaja mu kit w kazdej audycji. Moim zdaniem tylko ktos kto doswiadczyl kopania sie z koniem / w domysle ZUS/ jest w stanie natychmiast reagowac nu klamliwe odpowiedzi urzednikow.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.