~KA

ZUS Zakład Ubezpieczeń Społecznych ZUS W INTERNECIE W trosce o zaspokojenie klientów Zakładu Ubezpieczeń Społecznych na aktualną i rzetelną informację, od 1999r udostępniamy dwa internetowe serwisy informacyjne o następującej tematyce. # ubezpieczenia społeczne- pod adresem www.zus.pl - serwis przeznaczony dla wszystkich klientów ZUS # elektroniczna wymiana dokumentów z ZUS - pod adresem www.zus.gov.pl - serwis dedykowany płatnikom składek Takie informacje umieszczał ZUS w swoich oddziałach na terenie całego kraju na swoich oficjalnych tablicach ogłoszeń dla niezorientowanego w tym bajzlu ludu. Sprawdźcie, może w poniedziałek jeszcze zdążycie zanim to wszystko zdążą pochować. Jak J-23 za plecami ochroniarzy wykonałem kilka fotografii tych niecnych przynęt i wysłałem wczoraj do red Weissa. Nie tylko, bo poszedł również poszukiwany przez niego NIP-1 gdzie jak byk stoi pytanie o datę zawieszenia działalności. Dodałem dla pewności pełny tekst stanowiska Departamentu Ubezpieczeń z dnia 22,03,2005 w omawianej sprawie czyli tzw ZAWIESZENIA działalności, bo takie właśnie sformułowannie użyte jest w pytaniu skierowanym do tegoż departamentu. Przedstawiono je na internetowej stronie "Rzeczpospolitej". (VIDE str 143 FORUM mój post z 1309), zobaczcie sami. Tam jest o zgrozo jeszcze gorzej, ponieważ jako żywo stoi że ... "Decydujące znaczenie ma więc faktyczne prowadzenie działalności, a nie tylko posiadanie uprawnień do jej prowadzenia." Jest też o tych "numerkch" w których Kol Marsh zrobił już praktycznie specjalizację, a przecież o ocenie specjalistów z ZUS to takie proste. Marsh co z Tobą. Coś z nami wszystkimi jest nie tak? Jeśli i tym razem okaże się, że ja i tę informację ZUS niewłaściwie interpretuję, bedę dochodził od wszystkich mych pedagogów od podstawówki po uczelnię zwrotu czasu zmarnowanego na kontakty z nimi. Wśród mych znajomych byli chętni na oryginalny zrzut tej strony... i nie dziwota. Nie wiem na ile to moje działanie będzie skuteczne lecz wiem, że jest to działanie. Lepiej zasypiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.