Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Walter Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Kol.Thorunczyk czy wniesienie przez Kolegę wniosku > na rozprawie o zgłoszenie przestępstwa wywołało > reakcję sądu? > Zapewnie nie. > Czy wobec tego Kolega zgłosił popełnienie > przestępstwa osobiście w prokuraturze? > > Pozdrawiam - Walter. Witam, przyznam szczerze, że jeszcze wniosku tego nie złożyłem. 16-tego grudnia mam mieć 3 rozprawę w I instancji i trzymam ten wniosek jako powiedzmy "ostatnią deskę ratunku", jako asa w rękawie. Na wezwaniu na 3 rozprawę, zaznaczono, że obecność moja nie jest już obowiązkowa. Zatem podejrzewam, że Sąd zamierza ogłosić wyrok. Tylko jaki on będzie? w obliczu wszystkich pism procesowych obu stron, moim zdaniem, Sąd powinien uchylić decyzję i jeśli taki prezent dla mnie szykuje na święta - chwała Bogu. Jeśli natomiast ku mej trwodze, zamierza oddalić moje odwołanie i przychylić się do bezpłciowej prawnie argumentacji ZUS - będę musiał z tego wniosku zrobić użytek. Wierzę jednak w sprawiedliwość. Nie w Sąd ale w SPRAWIEDLIWOŚĆ. Pozdrawiam, Piotr