Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ps 3 Jeszcze jeden "literacki" obraz naszego położenia: po zakończonym meczu dowiadujemy się, że sędzia to kapitan drużyny przeciwnej, że graliśmy nie w tę grę, w która myślelismy że gramy, a jeśli kwestionujemy wynik , to okazuje sie, że reguły tej gry ustalane są przez sedziego po zakończonym meczu dowolnie i zmieniają się w zależnosci od zarzutów. Wolę grać w trzy karty, mam przynejmniej 50% szans (proszę mnie nie poprawiać, po postu ta karta, którą chce wybrac jest na pewno zła, a zatem mam 50 % szans). Tom