Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
obserwator dzieki;) wiem ze spokoj jest wazny ostatnio mam mnostwo kłopotów z firma-najchetniej wykopalabym sobie dołek i tam siedziała...ale powiedz czy powinnam złozyc o zarejestrowanie w dniu wystawienia faktury czy tylko dra i czy isc do informacji w zusie zeby obliczyli czy nie pchac sie im na oczy..i mam jeszcze jedem problem-wiem ze nie na to forum , ale moze ktos mi pomoze..wlasnie odnosnie tej faktury-dotyczyła ona wykonanej usługi budowlanej ( dla mojego kuzyna) -faktura jest opisana ze wykanlismy mury i strop -została przyjeta podpisana i zaplacona ipo roku czasu własnie ten kuzyn-nie ma to jak rodzina- twierdzi ze w tych pieniadzach miał miec postawione schody wejsciowe, ktopre sa olbrzymi schodami i koszt ich jest rowny prawie kosztowi wysyawienia murów.Dodam ze cene za usługe wystawiłam naparwde niskoą bo to rodzina-hahah a teraz pisze do mnie pisma, ze jesli nie wystawie mu schodów to poda mnie do roznych kontrolnych instytucji i ze zgineło mu cos na budowie , no normalnie szok.. najgorzej ze to rodzina.. czy tym powinnam sie przejmowac czy brzydko mowiąc - olać to...juz druga noc nie spie -najgorzej ze z tymczlowiekiem nie da sie rozmawiac,,,ze wszytko chciał na słowo-nic zero umowy pisemnej..a fakture opłaciłam i zaksiegowałam- chociaz tyle nie?...pozdrawiam