~dar3cz3k gg1125664

czesc, pozdrawiam Gossi , Czagora , Andrzeja z bialegostoku, z nimi mam juz kontakt. Mialem 1 sza rozprawe, wnioski : sad chcial nas udupic od razu ... , pytania nawet o reklame w Ksiazkach telefoncznych .. ktora zreszta hest darmowa i bezplatna Dopiero kiedy ja wstapilem na wokande jako przesluchiwany, zarzucilem zusowi kilka rzeczy. 1 najwazniejsza z nich ktora zostala zaprotokolowana, to to ze skoro zus nie dopuszcza przerw, w prowadzeniu, dlaczego przyjmuje pisma, ( o tym bylo na forum wiem .. - ale wydaje mi ze o tym zawsze warto w sadzie mowic, tym bardziej ze my skladalismy te druki 5 lat !! ) 2 . stwierdzilem ze zus w momencie zmiany przepisow o samym ubezp zdrowotnym potrafil nas poinformowac ze nalezy sjkorygowac skladke, ze placi sie za caly miesiac zdrowotne .. dlaczego nie poinformowal nas o pozostalych ubezpieczeniach ze tez nalezy je placic skoro nie ma przerw 3 . na decyzje pokontrolna czekalismy rok, nie mam nic w protokole ze kontrola wywola jakakolwiek decyzje 4 . po otrzymaniu decuzji zamknelismy spolke calkowicie w ciagu pierwszego pelnego miesiac kontrola 06 -2004 decyzja 06 -2005 ,zamkniecie ostatni dzien lipca 2005 sad na te argumenty i kilka innych ( miedzy innymi tekst z tego forum ze nie trzeba wyrejestrowywac w ewidencji dzialalnosci podczas przerw) odroczyl wydanie wyroku i ustalil kolejna rozprawe za 3 tygodnie, kazal doniesc paipery o wyrejestrowaniu firmy i za ostatni rok ksiege przych i rozchodow Mozliwe ze to tylko taka sciema sadu zeby nas udupic, ale zawsze cos, nie uwalili nas na 1 rozprawie. Pozdrawiam wszystkich, jutro bede sie widzial z prawnikiem ktory zasugerowal utworzenie stowarzyszenia, razem z Gossi chcemy cos takiego zrobic aa Gwoli informacji, mam cale to forum wydrukowane do strony nr 100 gdyby nas tutaj zlikwidowali. Pozatym nalezy rozpropagowac ta strone , przez GG , znajomych, zaprzyjaznione serwery itd, czym wiecej ludzi tu trafi tym lepiej, macie racje moi szanowni poprzednicy (czytaj wyzej ) Pozdrawiam wszystkich [ADIAKLA]

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.