Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
walter. jestem za , to jak sie organizujemy bo w koncu cos trzeba zaczac robic z tym fantem jesli bedzie nas wielu to moze sie uda przynajmniej czesci z nas, Ja dzis zanioslem pismo odwolawcze do zusu, mam jego elektr kopię ale nie bede jej tu wklejal, pisal ja prawnik w kazdym razie .. czekam na odzew, moze poprzez maile wymienimy sie adresami i telefonami INFORMUJE ZE JA MOGĘ ROBIC ZA BAZE DANYCH, tzn przyjmowac i odsylac dane innych zainteresowanych forumowicczow .. moze sie w koncu spotkamy w jakims miescie lub kilku miastach .. nie badzcie tacy sztywni... wezmy sie za to chocby poprzez glupia wymiane doswiadczen POZdrawiam wszystkich dar3cz3k@poczta.onet.pl