Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie pozdrawiam wszystkich „aktywistów” i „obserwatorów”. Przez ponad miesiąc milczałem (musiałem dojść do siebie po ostatniej rozprawie w SO) Bardzo miłą wiadomość podał kolega AR. To jest przełom w sprawie i w 99% gwarantuje wygranie sprawy w Strasburgu. Ja również ogłaszam 85% zwycięstwo w sądzie okręgowym. Czekam na uzasadnienie wyroku. Złodzieje z ZUS chcieli mnie okraść na 50 miesięcznych składek ZUS. Sąd uwzględnił moją linie obrony i uwzględnił jedynie 6 miesięcy dla ZUS. Składam apelacje do SA. Noszę się z zamiarem pozwania pracowników ZUS do sądu, o odszkodowanie za utratę zdrowia i majątku w wyniku bezprawnych działań tych przestępców w „białych kołnierzykach”.