~Dade

Do ~mv.. 1/ cytujesz wywiad sprzed lat z czasów Płocicy, teraz wstaeili na stołek prezesa Finotello - czy coś się zmieniło ? Kompletnie nic, bo w tej firmie prezesik nic nie może ! Kasę od lat na wszystko wykłada Total i decyduje co, kto, gdzie i kiedy zrobi 2/ trudno zakładać że Łapiński przepala tu bez sensu dziesiątki mln - szanuję go za to jak prowadzi swojego fiz'a - oni doskonale wiedzą co robią i dlatego trzymają oficjalnie 16mln a nie oficjalnie 40mln akcji Potwierdza to kurs który lata idzie bokiem. Nie wierzę, że pozwolili by na ff na poziomie 81% ! Pod progiem zebrali mnóstwo papiera - inaczej ktoś by im sprzątnął tę firemkę. 3/ Sieczek poznał firmę i.... dokupił 110tys akcji - pytam, po co ? 4/ w Radzie Nadzorczej siedzą kumple Łapińskiego by mieć nadzór nad fikcyjnym zarządem spółki bo... to nie oni decydują w którą stronę pójdzie firma - wszystko robi Łapka z kolegami, dosłownie wszystko ! Myślisz że desygnowany przez nich prezesik przyjdzie i powie.... sorry, ja mam inną wizję na działanie tej firmy ?! 4/ dla mnie equisse, to odgrzewany kotlet - tu zupełnie nie o to idzie gra ! Zabawa idzie o analizator Qube, gdzie firma wzięła 2mln dotacji i kolejne 0.7 mln na targi Medica w Düsseldorfie. Przesunęli ze Scope'a kierownika projektu ! Zobacz jak Crm zwiększył zatrudnienie od czasów wzięcia dotacji - to lipiec 2023. Pytam, po co ? Co ci ludzie tam robią ? 5/ raporty, to śmiech jest. Przecież crm z Orphee ściągnie sobie tyle kasy ile potrzeba by dokończyć analizatory. Robią to od lat - przecież Łapka wie gdzie leży kasa i kredytu pod to nie będzie brał. Głownym udziałowcem jest Total z aktywami ok 650-700 mln. Gotówki mają dość, by zrobić tu co chcą ! I TO TYLE !!! Spadam do domu, weekend idzie Ja wiem co z tym zrobić, a Wy zróbcie co chcecie. Pozdrawiam wytrwałych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.