Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przed chwilą oglądałem W11. Zaszokowany jestem wyrokiem, jaki otrzymał seryjny gwałciciel i morderca. Przestępca w chwili zatrzymania chwalił się: "Nic mi nie zrobicie. Obroni mnie adwokat mego ojca". Morderca otrzymał wyrok – jedynie 10 lat. Zastanawiam się, czy bez łapówki możliwy jest tak śmiesznie mały wyrok w takiej sprawie? Chyba należałoby przyjrzeć się bliżej takim sędziom. Takie państwo, jacy sędziowie. Jestem przerażony stanem naszego sądownictwa.