Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A mnie to bardzo cieszy. Bez względu kol. Księgowy co zrobił w tym wypadku Sąd Najwyższy, to poddał przede wszystkim w wątpliwość tezę ZUS oraz Sądów, że nie można zawiesić działalności. Jest to problem dla Sądów, które będą chciały w orzeczeniach przytaknąć ZUS-owi w tej tezie. Wystarczy, że w trakcie rozprawy przedstawiciel ZUS o ile będzie obecny podtrzyma taką bzdurę, a my niewinnie zwrócimy uwagę Sądowi na taki fragment orzeczenia SN i Sąd ma poważny dylemat. Bo problem był postawiony nie, co mam zrobić by zawiesić działalność ale, że tego zrobić nie mogę. Ale obserwując coraz liczniejsze orzeczenia w Naszej sprawie, zauważam, że ONI także ewoulują. Usuwają coraz więcej wcześniejszych tez z orzeczeń. Dzięki AR.