Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale Panie żeglarzu zagalopowałeś się (nie pierwszy raz) z oceną mojej osoby Niby taki prawy a co chwile robi wycieczki nie w kierunku rozmów o firmie a mojej osoby Aby zaspokoić Twoją ciekawość i uciąć Twoje bzdury na mój temat Tak - na spadku po wiórkowej aferze straciłem jakieś 50k Dokupiłem na dołku i sprzedałem jak dobiło do 0.5 za akcje zmniejszając stratę do 20k Jednocześnie wcześniej na wzroście z 0.5 na 1.8 zarobiłem swoje - nie muszę podawać kwot bo nie o to chodzi ale patrząc na wcześniejszą stratę byłem na plus Jedyny mój minus że zainwestowałem znowu pewną kwotę jak kurs oscylował koło 39-40 groszy i sprzedałem przed zawieszeniem notowań ze stratą Koniec końców jestem tutaj praktycznie na zero więc nie oskarżaj mnie o jak to nazwałeś porażkę … Ja nie robię prywatnych wycieczek pod Twoim kątem