~petercalka

LED Bizness na miare 21 wieku. Zalozylem holding. Wlascicielami sa udzialowcy i powoluja rade nadzorcza. Potrzeba sporo kapitalu dlatego zapraszam sporo ludzi. Holding bedzie importowal duze ilosci podzespolow i gotowych elemntow do Polski i calej Europy. Ekrany, w calosci i elementy do skladania Zarowki Swietlowki Paski Neony I cala game roznych gadzetow. Kazde wjeksze miasto bedzie mialo swojego przedstawiciela na zasadzie franczyzy. Franczyza bedzie podzielona na kilka frakcji. Duza dla tych co ich stac na ekrany i cala game, mniejsza dla tych ktorych stac na srednia game towarow , i mala, zalozmy kilka produktow. Budujemy wlasna marke na wszytkie produkty, dajemy wieloletnia gwarancje i servis. Franczyza duza min 500.000.00 euro net worth i odpowiednia baza . Koszt zakupu franczyzy 100.000.00 uro. Srednia 100.000.00 euro i odpowiednia baza. Koszt zakupu 25.000.00 euro. Mala 10.000 net worth i koszt zakupu 2500 euro. Calosc dziala pod nadzorem Holdingu. Wejscie do holdingu musi kosztowac kazdego okreslona sume, nie jestem do konca zdecydowany, mysle ze oklo 100.000.00 euro i musi byc co najmniej 5 partnerow. To daje szanse na mocne negocjacje z Producentem i mozliwosc zdominowania rynku i wyelimnowania konkurencji na zasadzie ceny i oferty. Po prostu przestanie sie oplacac jechac do chin i kupic sammemu. Oczywiscie ja jako pomyslodawca chce byc CEO, do czasu az znajdzimy kogos kto mnie zastapi. Oczywiscie che byc zabezpieczony na rozne sposoby, . Headquoters bedzie w Honk Kongu, filie w calym swiecie. Ja oferuje wiedze na temat LED, znam nie tylko produkty, producentow ale mam rowniez szeroka game pomyslow i plan jak je zralizowac. Jestem w Chinach znam rynek, mam konkretny concept i jestem absolutnie pwny sucesu. To przedsiewziecie zdominuje. Zyski sa gwarantowane przez dlkugi czas. Warunki finasowe sa do przealizowania, liczy sie dla mnie generalny concept. Peter Calka calkapeter@gmail.com

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.