~chce pizze

.mam lokal 45 m2.chce otworzyc tam pizzerie kebab itp.wczesniej tam był sklep spożywczy wiec musze przekształcic sposób użytowania lokalu tak?.wysłałam wniosek do starosty.dzisiaj był budowlaniec i ogladał wszystko.ale jak mi wyjecha ł z cena to padłam..on mi mówił o jakis uzgodnieniach ze straza pożarna z bhp.o tym ze rzeczoznawcy musza wydac postanowienia(np PIP, straz pozara,sanepid,kominiarz,elektryk)kazdy z nich za podbicie swojej pieczatki ma wziac 200 zł:))) tak mi określił to wszystko.Ja chce tylko uzyskac projekt by przedstawic go do sanepidu by wyrazili zgode.nie rozumie tych spraw budowlanych.uwazam ze tego jest za duzo. . jaki jest koszt tego projektu i o co w tym chodzi.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.