Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Arus już nawet nie wiem jak ci to tłumaczyć, wykładane masz jak krowie na rowie a ty dalej swoje pierdy roztaczasz.. ja Asbis odkryłem w 2014 roku i z wtedy mam do dziś na jednym z kont kilkanaście tys akcji z przedziału 2,40-3,20 zł, budowałem portfel dalej, średnia rosła, ale to logiczne, w najlepszym okresie stan opiewał na prawie 100 tys akcji, szok co? ) Nie obchodzi mnie czy w to wierzysz, dziś mam dużo mniej, ale nie w tym rzecz, nie wszyscy robią kółeczka marnym 1000 zł, ja nawet wieksza kwota czasem gram w Texas holdem z kumplami przy rudej raz na pół roku tak dla zabawy, a ty kreujesz siebie na wielkiego inwestora co to patrzy globalnie na daxa, WOW, szacun xD więcej byś się nauczył grając na koncie demo dużymi kwotami, tam masz na start milion zł i można nauczyć się siebie i swoich sklonnosci do ryzyka i najlepszej taktyki i co najważniejsze ćwiczenie swojej psychiki na dużych kwotach z realnymi wydarzeniami, potem będzie ci łatwiej z prawdziwymi pieniędzmi, ale nie z 1000 zł bo to nawet nie jest zabawa na giełdzie, to totalne niezrozumienie o co w inwestowaniu chodzi w ogóle, syzyfowa praca która tylko zrobi z ciebie jeszcze większego frustrata niż jesteś, a pisanie że dywidenda jest dla amatorów.. w ogóle nie rozumiesz na czym polega strategia inwestowania dużych kwot, myślisz że sprzedanie kilkudziesięciu tys akcji jest możliwe w jeden dzień bez znacznego wpływu na kurs w przypadku tak mało płynnej spółki? Mam podcinac gałąź na której siedzę? I co mi to da? Myślisz że w dzień odcięcia odkupie tak samo łatwo akcje? A potezny podatek? A prowizje? Widzisz tu sens ekonomiczny? Ja się zastanawiam czy ty nie jesteś jakimś botem z wklepanym skryptem bycia upierdliwym frustratem, bo nie masz w ogóle pojęcia o tej "robocie" i jej realiach, niech koledzy którzy mają chociaz więcej niż 10-20 tys się wypowiedzą, zobaczysz czy mam racje, jak się dorobisz takiego stanu to możemy pogadać, w przeciwnym razie skończ waść i wstydu sobie oszczędź tymi bzdurami od wielu tygodni na forum