~Kamyk

Witam. Mam program, który miał wspomagać prowadzenie książki, ewidencji, magazynu itd. Po krótkim czasie użytkowania ukazało się, że zawiera astronomiczną ilość błędów. Poprostu nie da się na tym pracować. Program nazywa się multibiznesmen mała firma (jest to właściwie pakiet programów) strona producenta to: www.biznesmen.com.pl Nie kupujcie tego badziewia !!! Wprowadzając dane do nowej faktury, na przykład piątą pozycję, program potrafi sam sobie zmienić na przykład pierwszą wcześniej wprowadzaną (cenę, ilość w zależności co mu "odbije") Wprowadzenie korekt to już w ogóle wyższa szkoła jazdy - nic się w rachunkach nie zgadza !!! Długo można by opisywać to co się w nim dzieje co jest poza wszelką kontrolą. Dla zainteresowanych mogę wypisać porządną litanię. Mam wielką prośbę. Ponieważ muszę kupić nowy program, polećcie mi coś. Powiedzcie na czym pracujecie i co jest w miarę nie drogie i dobrze działa. Dzięki. Zdesperowany Kamyk.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.