Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tyle, że swoje opowiadasz tu jak i ja, więc weź swoją radę i sama się za barykadą z nimi zamknij, skoro usiłujesz zakrzykać to, co powszechnie wiadomo... Spekuskoczek dużo szumu robi, a na koniec wychodzi ogólnie na zero + zawał przez ciągłe emocje i kombinowanie jak traszka pod górę... I nie licz na to, że będę tu ignorował Twoje subtelne wciskanie innym, że jak nie będzie szybko kontraktów z PGZ czy komunikatu, to uciekasz, bo jak troll próbujesz weprzeć innym, że też powinni sprzedać swoje akcje za tanio i zrobić gupio... Nie zostawię bez odpowiedzi ani jednego defetysty usiłującego podkopywać morale walczących tu inwestorów indywidualnych, bo dali wszyscy odpór Tomusiowi kiedy nawet nie miałaś pojęcia o istnieniu GRENEVIA i zresztą po tych koncepcjach prezentowanych tu chyba dajesz do zrozumienia, że do dziś niewiele wiesz o sytuacji i sposobie robienia przez nią wszystkich biznesów, więc PODSUMOWYWUJĄC... Nie licz na ciszę, gdy plumkasz od rzeczy... A podnieca mnie zwalczanie jęczących trolli i każdego kto gupoty pie...oli zatem tyle w temacie i komunikacie... Pozdrawiam podniecających się równie mocno jak ja, bo na zwisłe fajki to i liter i czasu szkoda, a z nimi to dla Tomusia sama wygoda :)