Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To nie tak że wróżę 2,95 , osobiście nie chcę tego, też wolę żeby nieustannie rosło, bo fundamenty temu sprzyjają ale wiem że jest tu bardzo duża kontrola Tomko-sternika i to on sobie tego nie życzy i to jego sprawka i tylko on ma na to środki.To że Prezes wyskakuje z tekstem że nie ma na co liczyć do 2030r to niby skąd się wzięło i synchronizacja sypanka z palca??? większość zarządów jest za tym aby kapitalizacja kilkukrotnie przewyższała WK ale nie Tomek i jego ekipa, on ma swój scenariusz i go realizuje. Jedyne co może mu popsuć plan to porozumienie akcjonariuszy.
Ja tylko uświadamiam ludziom że tu nie ma łatwego zarobku a jak będzie to nie taki jaki sobie wyobrażają