Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
www.youtube.com/watch?v=vUeVtwpLL40&list=RDvUeVtwpLL40&start_radio=1
Ładna piosenka, MOI UKOCHANI PISOWCY:) Posłuchajcie sobie w wolnej chwili - jest tam trochę o wszystkim...
A poza tym.. Zbliża się finał - NIK mówi teraz po 4 latach co ja mówiłem od razu - że była zorganizowana grupa przestępcza:)
Śmieszne, prawda? Żeście Getback zniszczyli i w sposób pośredni okradli ( te obligacje w ogóle nie powinny były wejść na rynek, KNF zawalił, może celowo, nie wiem... ) a chcieliście wrobić w to IDEA BANK, hehe - w jakimś sensie Wam się udało - sporo zniszczyliście.... Ale nie wszystko... Zawsze jest jasne, czyste i niezwykłe światło - Wy MOI UKOCHANI PISOWCY nigdy już tego światła nie zobaczycie, przykro mi....