bfm1967

> ###
> Odkup kilku milionów to może być szybki, tylko cena będzie trochę inna niż zakładali :)
> A Ty ilu się doliczyłeś poza Ortexem? Szacunkowo oczywiście.

Pozwolę się tu wtrącić i powiem tak
Oficjalne dane ORTEXU znamy :-)
Szacowałem ok 10 mln na początku roku 2025
Ale uwzględniając obecne pożyczki "na boku"
i fakt że w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca stracili 1-1,2 mln
Szacuję, że obecnie min maja ok 12 mln do oddania
Bardzo bym się zdziwił gdyby mieli mniej niż 10 mln do zwrotu
Nie wykluczam tez cyferki np 14 mln.. ale tu jestem raczej ostrożny
dlatego że uważam ich za profesjonalistó, którzy nie pzowolili by sobie na takie szaleństwo
12 mln to i tak bardzo dużo
Większą wiedze mogą mieć GRUBI, którzy im pożyczali "na boku"
i z pewnością wykorzystają tę wiedzę - to co już widać od ok 2 miesięcy spokojnej akumulacji
i skupowania akcji- które np tydzień wczesniej pożyczyli Short'om :-))

Ale to tylko moje szacunki i nie mam pewności 100% co do tego :-))

Pozdrawiam Spółkę Ś.A.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.