~Asia

Jeśli potrzebujesz pomocy przy tym temacie to sięgnij do książki J. Altkorna pt. "Kształtowanie rynkowego wizerunku firmy". Jest to cieniutka książeczka (ok 55 str.) o temacie, który cię interesuje. możesz tam znaleść między innymi: 1. co to jest tożsamość i wizerunek. 2. adresaci wizerunku firmy: a) wewnętrzni b) zewnetrzni (aktualni i potencjalni klienci, pośrednicy, dostawcy, instytucje wpływowe, konkurenci, akcjonariusze) 3. wyróżniki tożsamości przedsiębiorstwa 4. tożsamość i wizerunek firmy a strategie marketingowe 5 zarządzanie wizerunkiem firmy w czasie 6 badanie wizerunku firmy. Czytałam ją i powiem ci, że jeśli chodzi o część pracy to pomoże, ale niestety trzeba też się zająć public realion, reklamą, opakowaniami, napisami na szyldach, samochodami, logo i targami. Mam nadzieję, że ci trochę pomogłam. A poza tym wpadnij na stronę www.marketing.rynkologia.home.pl/flush.php/l_id/78/l_plik/wizeruneka.pdf/ www.marketing.rynkologia.home.pl/flush.php/l_id/77/l_plik/ARTK4.pdf/ może tam znajdziesz coś co cię zainteresuje. Powodzenia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.