~krzychudy

witam czytam te wasze posty i co drugi prawie ten sam lub o podobnym znaczeniu wszyscy pytacie o koncesje skad wziasc pieniadze itp ja juz od kilku lat planuje otwarcie pubu na temat koncesji i zezwolen i pozwolen wiem wszystko mam pomysl lokal na oku o prowadzeniu pubu wiem prawie wszysko z zawodu jestem kelner - barman pracowalem w pubach i restauracjach wiec wiem duzo na ten temat, ale niestety na jedno pytanie nie znam odpowiedzi i tu kieruje pytanie do ludzi majacych juz pub lub mniejszy klub jakie sa koszty remontu od podstaw czylijakas w miare dobra podloga( jakie materialy i ich koszt) sciany (tu moge zaoszczedzic i zostawic gola cegle ale to juz jest oklepane wiec szukam czegos fajnego ewentualnie plyt kar-gip ladnie pomalowane i tu znowu pytanie jaki oszt takich plyt?? ) i najwazniejsze toalety (czyli kadelki pisuary umywalki sedesy ponownie jaki koszt ?? ) oraz elektryka (tu to juz nie mam kompletnie pojecia :) lokal o powierzchni okolo 130 m/k prosze podajcie jakie mniej wiecej moga byc koszty takiego remontu bo w tym temacie to nic nie wiem . Dziekuje i pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.