Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Porządek z grupą kapitałową brzmi dobrze. Współpraca z dobrymi spolkami z zagranicy też. Odejście od Nintendo zapowiadał już w czasie ostatniego wywiadu. Myślę ze niestety poprzez te komunikaty właśnie czytamy też o zamknięciu UH. Mam prośbę, nie mogę być na spotkaniu akcjonariuszy. Jakby ktoś był i spytał konkretnie co z tą produkcją a także o mapę drogową Crime. Tzn kiedy pełna wersja i plan rozwoju osadzony w czasie. Czy dalej to studio z Ukrainy sie tym zajmuje. Widać ze tytuł fajnie się sprzedaje. Ja szacuje ostrożnie ze ok 120k zeszło do tej pory. Może Pan Mateusz zdradzi czy te liczby są bliskie prawdy. Dzieki