Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-09-16 o godz. 15:07 ~iks napisał(a):
> No tak tylko kiedy te 100 zł. bedzie? Dopiero jak wybuduja prototyp za 3 lata czy moze jak dostana kontrakt lub dofinansowanie? I tak widze inne spolki dronowe szybciej i bardziej poszly w gore, tez uwazam ze powinna juz ty byc kapitalizacja 100 mln ..
Za trzy lata to mnie tu nie będzie. Może będzie 300 wtedy ale beze mnie, choć kto wie... z małym pakietem może... Raczej będę zamykał pozycje w przedziale 90-120 PLN i to powinien być przyszły rok. Bardzo dużo istotnych informacji przed nami, które będą podbijać kurs. Bardzo mała kapitalizacja na dzień dzisiejszy na to pozwala. Najważniejsze jednak aby drobni potracili akcje. Przez to mamy na razie ciągłe falowanie kursu aby wytrzepać graczy grających na krótko i posiadających ciągle większe pozycje. To trochę potrwa, choć na przełomie roku powinien zacząć się już ten właściwy rajd. Będziemy już znali źródła finansowania projektów i nowych patronów przedsięwzięcia na pewno też poznamy nowych akcjonariuszy Z BARDZO dużą kasą i koligacjami. Wydaje mi się też, iż jakiś fundusz zaczął zbierać akcje, przyglądałem się dziś dość dobrze transakcjom i zleceniom i na bank dziś grały automaty. Wiadomo, nie tylko fundy ich używają ale jednak póki co w przewadze to one robią. Zobaczymy. Ktoś ewidentnie znęca się nad kursem i nie robi tego żeby tu go pozostawić ale po to abyście całkiem potracili akcje. Ja dziś conieco znów dobrałem w świetnej cenie ;)