Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam!! Śledzę z zaciekawieniem wątek ponieważ sam noszę się z myślą o prowadzeniu takiego punktu jako działalności dodatkowej. Myślałem a accadii ponieważ znajomy już chwile z nimi współpracuje, ale czytając co poniektóre posty z poprzedniego wątku mam lekkie obawy. Zależy mi na współpracy gdzie nie będzie żadnej możliwości aby ktoś trzeci mógł wyprowadzić pieniądze moich klientów niestety upadek firmy z którą miałbym współpracować byłby również moim upadkiem a za dużo mam do stracenia pewnie jak i każdy z Was. Dlatego moją prośba do Was to ocenienie programu który jest sprzedawany na allegro, i cześć z Was współpracuje bezpośrednio z bankami proszę o opinie takich czy Wasza współpraca układa się tak jakbyście tego chcieli i z własnego doświadczenia który bank moglibyście mi polecić. Z góry dziękuję i pozdrawiam Andrzej