Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Przepraszam Panią Martę, że wywołałem jałową i niestosowną dyskusję na Pani Poście anonimowym "helisem". Nie będę jej kontynuował. Zapraszam natomiast do skorzystania z mojej pomocy. Gwoli wyjaśnienia - jestem zawodowym doradcą w biznesie z 20-letnim stażem. Nie będę tu robił kryptoreklamy, ale zakres mojej wiedzy i świadczonych usług jest szeroki. To co mogę zaoferować wykracza daleko poza ramy tego forum. Możliwe, że wykracza również poza ramy wyobraźni niektórych użytkowników tego forum. Mam już swoje lata i od czasu do czasu używam staropolszczyzny. Onegdaj tak się mówiło i pisało do anonimowych ludzi - "Niechaj napisze" lub "Niechaj coś powie." Anonimowy "helios" chyba nie zna takich zwrotów więc pisze, co mu się podoba. Życzę powodzenia w zakładaniu własnego biznesu. Jacek K. Pęczak - e-mail jak wyżej.