Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Temat: zapytanie o mozliwosci dofinansowania na otwarcie wlasnej dzialalnosci gosp. dla studneta! Mam pytanie czy mam szanse na jakiekolwiek dofinansowanie z up i jak tak to jak o nie sie starac?! obecnie jestem studentka 3 roku rekreacji i rehabilitacji[dzienne] , oraz mam ukonczone kursy dodatkowe i papieru MENu na masaz oraz stylizacje paznokci w październiku przyszlego roku chce przejsc na zaoczne czyli licencjat bede miala na dziennych ale mgr juz na zaocznych bede robiła gdyz chce otworzyc wlasna dzialalność, bedzie ona po czesci powiazana z moimi studiami, [ solarium, kosmetyka, system vacu well, masaz, kinezyterapia] firme chce otworzyc 1 października wiec mam jeszcze okolo roku czasu. z tego co wiem to studenci dzienni nie moga starac sie o dotacje z up, a ja skladajac wniosek bede jeszcze studentka dzienna, czy moge tam jakos uwzglednic ze w momencie otwierania firmy bede na zaocznych aby bylo mozliwe uzyskanie takiego dofinansowania? na jakie dofinansowania moge liczyc?! czy moze sa lepsze oferty w ue? co latwiej uzyskac co jest pewniejsze lepsze itd dziekuje za wszelkie odpowiedzi! ps, jak sie ubiegac? kiedy powinnam zlozyc wniosek jesli chce otworzyc dopiero za rok? czy tam w wniosku sie wpisuje od kiedy sie otwiera czy jest np jakies zobowiazanie ze jesli dostane to w przeciagu np pol roku musze otworzyc? jak to wyglada od praktycznej strony? dziekuje z gory z odpowiedz!