~kasiaczek

Więc i ja mam pytanie. Znalazłam odpowiednie miejsce na otwarcie baro- pubu, składa się z 2 sal, na których myślę żeby otworzyć w 1 loże telebim i bar a w drugiej sala taneczna z kilkoma lożami. Tylko teraz mam problem, gdyż w tym lokalu wcześniej również był bar, owiany raczej złą sławą gdzie gówniarze przychodzili chlać do upadłego i gdzie odbywały się raczej nie kulturalne imprezy. W związku z tym mam pytanie czy w niewielkim mieście da się pozbyć tej złej sławy lokalu czy lepiej nie ryzykować otwieraniem nowego?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.