~do Adam

adam_76 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Od pewnego czasu współpracuje z > accadią ... > Ja także dostałem propozycje przejścia na novum i > poważnie się nad tym zastanawiam... następnie Adam napisał: > Na jakiej podstawie twierdzisz że ktoś inny ma dostęp do moich > pieniędzy poza bankiem ( działam dzięki acc z investem). > Wymyślanie czarnych scenariuszy nie pomoże Ci w przyciągnięciu do > siebie nowych pośredników. Adam chyba nie łapiesz o czym mowa. Dyskusja dotyczyła planów przejścia acc na system centaralny (nad którym jak pissałeś sam sie powaznie zastanawiasz ) pożniej napisałeś że masz pałną kontrolę, i ja tego nie podważam tylko to iż po zmianie na novum czyli system centaralny gdzie acc będzie miało upowaznienie do Twojego konta może ci te poieniążki wytransefować bez Twoej wiedzy czy zgody i nie jest istotne co będzie powodem czy upadek, czy błąd czy umyslny lub nieumyślny. Wskaż mi powód dla którego ten system może być nazwany bezpiecznym. Ja nie przyciągam pośredników tylko ostrzegam, nic ci nie oferuję tylko próbuję uświadomić zagrożenia. Jak chcesz być głuchy jak agencji okienka tuz przed upadkiem to Twoja sprawa. Myślisz ze acc pozwoli ci nadal działać tak jak działasz bez wzrostu kosztów jak nie zgodzisz się na przejście na ich centarlne "novum". ograniczą aktualizacje bo to kosztuje, podniosa opłaty z 0,04 zł na wyższe i tak powoli przymuszą. są inne firmy które mają dobry program. 10024-Głupi napisał ze program acc jest najlepszy na rynku, a czy znasz wszystkie by tak powiedzieć. Pracowałes na wszystkich czy tylko nauczyłeś się powtarzać slogany acc ze ich jest N1. a co do aplikacji można ją napisac za mniejsze pieniądze ale raz napisany to nie wszystko gdzie serwis, aktuazalicje rozbudowa. Jesteś uzalezniony od firmy która to napisała bo ktoś inny nie będzie chciał pisac na czyimś kodzie źródłowym tylko napisze od nowa. A jak firma napisze program za rozsądne pieniądze i jak wyczuje "temat" może za aktualizacje pociągnąć już inną stawkę bo czemu nie ma zarobić.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.